ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan'da bir otomobilin kaputuna sıkışan kediyi önce kurtardı sonra sahiplendi

Kahramankazan'da bir otomobilin kaputuna sıkışan kediyi önce kurtardı sonra sahiplendi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir otomobilin motor kısmına sıkışan kediyi kurtarmak için verilen çaba sonuç verdi. Sıkıştığı yerden çıkarılan kediyi kurtaran vatandaşlar mutluluk dolu anlar yaşadı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kahramankazan'da bir otomobilin kaputuna sıkışan kediyi önce kurtardı sonra sahiplendi

Havaların soğuması ile birlikte kediler otomobillerin kaputuna girerek ısınmaya başladı. Kedilerin otomobillerin kaputuna girmesi hem onların canını hem de aracın motor aksamlarını tehlikeye atarken uzmanlar da soğuyan havalarda araçların çalıştırılmadan önce kaputların kontrol edilmesi gerektiğin söylüyor.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de bir otomobilin motor kısmına giren ve çıkamayan kedi, hayvanseverlerin duyarlılığı sayesinde kurtarıldı. Kurtarılan kesinin yeni yuvası da belli oldu.

ANKARA BULVARI'NDA KEDİ KURTARMA ÇALIŞMASI

Ankara Bulvarı'nda park halindeki bir otomobilden gelen miyavlama seslerini duyan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kediyi bulunduğu yerden çıkaramadı. Otomobilin sahibine ulaşmak için durum hemen polis ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen polis ekibinin yardımıyla otomobil sahibi D. A.'a ulaşıldı. Otomobil sahibinin de gelmesiyle beraber aracın kaputu açılarak yavru kedi çıkarıldı. Hayvansever S. P. (59), kediyi sahiplendi.

BİR HAFTADA 3 KEZ AYNI OLAYI YAŞADI

Otomobil sürücüsü D. A., bir hafta içinde üçüncü kez otomobiline kedi girmesi olayıyla karşılaştığını belirterek, "Havalar soğumaya başladı. Sürücü arkadaşların araçlarını çalıştırmadan bir kontrol etmeleri yerinde olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği emeklilere forma sözü verdi

Gençlerbirliği emeklilere forma sözü verdi