ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan'da Gazze'ye destek için hayır çarşısı açıldı

Kahramankazan'da Gazze'ye destek için hayır çarşısı açıldı

Türkiye'nin dört bir yanında Gazze için yardımlar gelirken belediyeler ve çeşitli büyük mahalleler çarşı ve kermes gibi organizasyonlar ile destek olmaya çalışıyor.
yazar
Haber Merkezi
Kahramankazan'da Gazze'ye destek için hayır çarşısı açıldı

Ankara'nın Kahramankazan İlçe Müftülüğü öncülüğünde, Kahramankazan Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları iş birliğiyle Filistin’e destek olmak için hayır çarşısı açıldı.

aw072577-04.jpg

Filistin’e destek olmak için açılan hayır çarşısı İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İlçe Müftüsü Mahmut Ay ve hayırsever vatandaşların katılımıyla dualarla açıldı. Hayır çarşısında kadınların bir araya gelerek yaptığı ev yemekleri, el sanatları, tekstil ürünlerinin yanı sıra fotoğraf sergisi de düzenlendi.

aw072577-05-001.jpg

Yoğun ilgiyle karşılanan hayır çarşısında satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri, Filistinlilere gönderilecek. Hayır çarşısı, ilçe halkının Filistin halkına destek olmak için gösterdiği hassasiyeti gözler önüne serdi.

"NEREDE BİR MAZLUMUN YARDIMA İHTİYACI OLSA HALKIMIZ YARDIM ELİNİ UZATIYOR"

Nerede bir mazlumun yardıma ihtiyacı olsa, halkımızın yardım eli oraya uzanmaktadır vurgusu yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ”Filistin’de yaşanan katliam ve soykırıma karşı Gazze halkının yanında duran Kahramankazanımızda kurulan hayır çarşısını ziyaret ettik.

aw072577-03.jpg

Halkımızın el emeği ürünlerinin sergilenerek buradan gelen gelirlerin Filistin'de ihtiyacı olan kardeşlerimize ulaştırıldığı hayır panayırına, emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca açıkladı! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek

Bakan Koca açıkladı! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek