ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazanlı öğrenciler şehitleri için saygı duruşunda!

Kahramankazanlı öğrenciler şehitleri için saygı duruşunda!

Tüm Türkiye'nin kalbine düşen şehit ateşi ardından öğrenciler, şehitlerini unutmadı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki öğrenciler, şehitleri için saygı duruşunda bulundu.
Kahramankazanlı öğrenciler şehitleri için saygı duruşunda!

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinden gelen acı haber tüm Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düşürdü. Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının hain saldırısı sonucu çıkan çatışmada 9 kahraman asker şehit olurken, acı haber ülkeyi yasa boğdu. 

Tüm Türkiye'de şehitler unutulmazken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aldığı kararla ülkenin genelindeki okullarda şehitlerini andı. 

ÖĞRENCİLER SAYGI DURUŞUNDA 

Tüm Türkiye'de okullarda, MEB'in talimatıyla şehitler için bayrak töreni düzenlendi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki öğrenciler de şehitleri için saygı duruşunda bulundu. 

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen anma etkinliğinde tüm öğrenciler ve öğretmenler bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı'nı okudu. 

Törende konuşan  Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Adnan Özcü, tüm kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet dilerken, havanın soğuk olduğunu ancak bu soğuğu hissettikçe şehit olan askeleri hatırladıklarını ifade etti. 

Bayrağın yere inmemesi, özgürlüğün kaybedilmemesi, tüm vatandaşların rahat yaşaması için canlarını feda eden kahraman askerlerin şehadet şerbetini içtiğini söyleyen Özcü, tüm Türkiye'ye baş sağlığı dilerken, yaralı gazilere de acil şifa dileklerinde bulundu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Grup Başkanvekili Güler'den emekli zammı açıklaması! Çalışmalar devam ediyor

AK Parti Grup Başkanvekili Güler'den emekli zammı açıklaması! Çalışmalar devam ediyor