Selim Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor’un kulüp başkanı seçildi

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu kulübün de başkanı seçildi.

Selim Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor’un kulüp başkanı seçildi

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda daha önce eski Kazan Spor’un genç takımında kaptanlık da yapmış ve belediye başkanı görevini sürdüren Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyespor’un Kulüp Başkanı seçildi.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Divan Başkanı Ekrem Tepecik’in gündem maddelerini açıklaması ile başladı. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve delegeler oylama usulü ile yeniden belirlendi.

Selim Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor’un kulüp başkanı seçildi

“SAHADA ÇİMLERİN KOKUSUNU YUTMUŞ BİRİSİ OLARAK MUTLUYUM”

Eski Kazan Spor’un genç takımında kaptanlık yaptığına da dikkat çeken Başkan Çırpanoğlu: ‘Kahramankazan Belediyesi’nde olduğu gibi Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nde de yeni bir adım atıyoruz. Kazan Spor zamanında kulüp koridorlarından yürümüş, yedek kulübesinde yer almış aynı zamanda sahada çimlerin kokusunu tabiri caizse yutmuş birisi olarak Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı seçilmekten mutluluk duyduğumu söylemek isterim.’ ifadelerini kullandı.

Geçmişte gözlemledikleri birçok hatanın olduğunu söyleyen Başkan Çırpanoğlu, siyaset ve sporu birbirine karıştırmayacaklarının altını çizdi. Başkan Çırpanoğlu’nun Kulüp yönetimi ve delegelere güvenlerinden dolayı teşekkürlerini iletmesi sonrası toplantı sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER