ANASAYFA Kalecik Kalecik'te düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'nin tarihi belli oldu

Kalecik'te düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'nin tarihi belli oldu

Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinlikle düzenleniyor. Son dönemde pek çok festival için açıklamaya yer verilirken bir festival duyurusu da Kalecik Belediyesi tarafından geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kalecik'te düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'nin tarihi belli oldu

Ankara'da hizmet veren 25 ilçe belediyesinden yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Hem ilçe halkının sosyalleşmesi hem de ekonomiyi kalkındırarak ilçelerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla pek çok etkinliğe yer verilirken yeni duyurular da peş peşe geliyor.

Ankara'daki ilçe belediyeleri festivallere ayrı bir önem verirken Ankara'nın ekonomisi ve turizmini canlandırmaya yönelik de çeşitli programlar hazırlanıyor. Son olarak Ankara'nın Kalecik ilçesinde bir festivale daha imza atılacağı kaydedilirken detaylar da duyuruldu.

KALECİK BELEDİYESİ'NDEN ULUSLARARASI KALECİK KARASI ÜZÜM FESTİVALİ

Kalecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ''Üzüm bağları ve bağ bozumu denilince akla ilk gelen yerlerden olan ve ‘Kalecik karası’ üzümüyle dünyaya nam salan Ankara’nın Kalecik ilçesi, bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali’ne ev sahipliği yapacaktır. Festivalimiz 15 - 16 - 17 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.'' denildi.

ekran-goruntusu-2023-09-07-154644.png

15 Eylül tarihinde başlayacak olan festivalle ilgili bir de programa yer veren Kalecik Belediyesi ''13. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali başlıyor! Ünlü sanatçıların kaçırılmayacak konserleri, yöresel ürünler, gastronomi, şifalı bitkiler ve eğlence sokağı, bağ bozumu ve eşsiz eğlencelere hazır olun.'' ifadelerine yer verdi. Festivale Eren Özdemir, Ankaralı İbocan, Manuş Baba, Rafet Elroman, Ömer Faruk Bostan ve Mesut Dağlı'nın konuk olacağı bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı!

ÖSYM ve Türksat Bilişim İş birliği protokolü imzaladı!