Ankara Keçiören Belediyesi mahalle konserlerine devam ediyor

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından yaz boyunca her hafta ilçedeki farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle konserleri ile Keçiören halkının kulaklarının pasını sildi.

Ankara Keçiören Belediyesi mahalle konserlerine devam ediyor

"KONSERLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ"
Ankara'nın ilçe belediyeleri başkentli vatandaşlar için birbirinden başarılı projeye imza atmaya devam ediyor. İlçe belediyeleri birçok festival ve konserleri halka sunmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi vatandaşlara yaz mevsiminde birçok etkinlik imkanı sundu. Mahalle konserleri programıyla her hafta farklı bir mahallede yapılan konserlere yoğun ilgi gösteriliyor. Vatandaşlar serin yaz aksamlarında günün sitresini ücretsiz bir şekilde eğlenerek atabiliyorlar. Yapılan son konserde ise vatandaşlar renkli anlara sahne oldu. Sanatçılar birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirerek vatandaşlara müzik şöleni yaşattılar. Konserde kimi vatandaşlar ezgilere alkışlarla eşlik etti, kimileri de arkadaş gruplarıyla birlikte eğlenerek renkli görüntülere imza attı
Keçiören Belediyesi Mahalle konserlerini halkla buluşturmaya devam ediyor. Konserlere bir yenisi daha eklendi, 6 Eylül 2023 Çarşamba günü Sancaktepe Kapalı Pazar yerinde TRT sanatçılarından Nilgün Kızılcı ve Zeynep Cihan sahne alacak.

whatsapp-image-2023-09-05-at-14-34-48.jpeg

SONRAKİ HABER