Ankara Keçiören Kalaba Aqua Park nerede? Kalaba Aqua Park çalışma saatleri, ücretleri nedir?

Denizin olmamasından her defasında yakınan Ankaralı vatandaşlar için Keçiören Belediyesi harekete geçerken Kalaba Aqua Park çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu.

Ankara Keçiören Kalaba Aqua Park nerede?  Kalaba Aqua Park çalışma saatleri, ücretleri nedir?

Ankara Keçiören Belediyesi sosyal tesisleri çoğaltmaya devam ederken Kalaba Aqua Park ile ilgili detaylar yaz aylarının gelmesinin ardından merak konusu oldu. Denizin olmamasından her defasında yakınan Ankaralı vatandaşlar için Keçiören Belediyesi harekete geçerken Kalaba Aqua Park çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bu sene rekor sıcaklık seviyesine ulaşılırken Ankaralı vatandaşlar aquaparka giderek bu bunalmış sıcak havalarda havuz tadını çıkarmak için harekete geçerken Ankaralıların en çok araştırdığı konular arasından Kalaba Aqua Park ile ilgili sorular yer aldı. Peki Kalaba Aqua Park nerede? Kalaba Aqua Park saat kaça kadar açık? Kalaba Aqua Park kız erkek karışık mı?

KALABA AQUAPARK NEREDE?

kalaba-aqua-park-kecioren-bel-tr-1182.jpg

Keçiören Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden belirtilen detaylara göre Kalaba Aqua Park ile ilgili tüm detaylar şu şekilde yer alıyor;

Kalaba Aqua Park adresi Şefkat Mah. Doktor Besim Ömer Cad. 20. Sok. Keçiören (IHLAMUR VADİSİ YÜRÜYÜŞ YOLU DOĞAL YAŞAM PARKI) olurken ayrıca çalışma saatleri de Hafta içi ve hafta sonu 13.00 – 17.00 şeklinde yer alıyor.

KALABA AQUAPARK ÇALIŞMA SAATLERİ

Keçiören Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım doğrultusunda kız ve erkek çocuklarının ayrı günler geldiği belirtilirken ''Tesisimiz Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Erkek Çocuklarına; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri kız Çocuklarına hizmet vermektedir.'' denildi.

KALABA AQUAPARK ÜCRETLİ Mİ?

Tesiste 3 adet kaydırak bulunurken 7 - 15 yaş arası çocukların tesise giderek hem kaydırak keyfinden hem de havuz serinliğinden yararlanabileceklerine yer verildi.

SONRAKİ HABER