Başkan Özarslan, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yaptı. Özarslan burada yaptığı açıklamasında amaçlarının ramazanın bereketini birlikte paylaşmak olduğunu dile getirdi.

Başkan Özarslan, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Özarslan, ramazan ayı boyunca çeşitli iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Son olarak Fatih Stadı'nda kurulan iftar çadırında bulunan Özarslan, burada vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

İftar öncesinde çadır alanındaki vatandaşlarla sohbet eden Özarslan, "Amacımız ramazanın bereketini hemşehrilerimizle paylaşmak ve kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir dayanışma ortamı oluşturmak" ifadesini kullandı.

Başkan Özarslan, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi

BAŞKAN ÖZARSLAN, İFTAR ÖNCESİNDE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Fatih Stadı’nda kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte aynı sofrada oruç açtı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu vatandaşlarla paylaşan Başkan Özarslan, iftar öncesinde çadır alanında bulunan hemşehrileriyle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyen Özarslan, iletilen talepleri ise ilgili birim müdürlerine yönlendirerek taleplerin hızlı şekilde karşılanmasını sağladı.

Başkan Özarslan, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi - Resim : 2

"AYNI SOFRAYI PAYLAŞTIK"

İftar çadırında hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Özarslan, “Amacımız ramazanın bereketini hemşehrilerimizle paylaşmak ve kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir dayanışma ortamı oluşturmak. Bugün de Fatih Stadı’ndaki iftar çadırımızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek aynı sofrayı paylaştık. Rabbim tuttukları oruçları, yaptıkları ibadetleri kabul etsin.” mesajı verdi.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmaya devam eden Keçiören Belediyesi kentte 18 noktada iftar vermeye devam ediyor. Vatandaşlar iftar programları için Başkan Özarslan'a teşekkürlerini iletiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER