ANASAYFA Keçiören CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan kendisini kutlamak isteyenlere Lösev'i işaret etti

CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan kendisini kutlamak isteyenlere Lösev'i işaret etti

Ankara'nın Keçiören ilçesinde seçim süreci tamamlanmış, uzun yıllar sonra ilçenin yönetimi CHP'ye geçmişti. Seçimi kazanan isim olan Özarslan ise kendisini destekleyenlerden bir ricada bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan kendisini kutlamak isteyenlere Lösev'i işaret etti

AK Parti'nin kalelerinden birisi olan Keçiören'de seçim sonuçları son seçimden farklı bir şekilde tamamlanmıştı. CHP tarafından aday gösterilen isim Mesut Özarslan en yakın rakibine büyük bir fark  atarak seçimden galip ayrılan isim olmuştu.

Gözler adaylık süresince Keçiören ‘e hizmet etmeye talip olduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını hazırladıklarını ifade eden Özarslan'a çevrilmişti. Mesut Özarslan sonuçların belli olmasının ardından sosyal medya hesabından ilk olarak "Hep birlikte kazandık, teşekkürler Keçiören demişti.

BAŞKAN ÖZARSLAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Keçiören ilçesinin yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Mesut Özarslan ise seçim zaferi sonrasında anlamlı bir davranışa imza attı. Kendisini aldığı sonuçtan ötürü kutlamak isteyenlere seslenen Başkan Özarslan iki farklı adresi gösterdi. Kendisine çiçek gönderilmesini isteyemeyen Başkan Özarslan onun yerine SMA'lı hastalara ya da LÖSEV'e bağış yapılmasını rica etti.

Başkan Mesut Özarslan'ın bu ricasının ardından kendisini tebrik etmek isteyenlerin bu yolu tercih edeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın ne zaman görevinin başına geçeceği belli oldu.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Mesut Özarslan 4 Nisan 2024 (yarın) saat 16:00'da gerçekleşecek devir teslim töreni ile göreve başlayacağını duyurdu. Söz konusu törene büyük bir katılım sağlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sık sık eklem ağrısı çekenler dikkat! Altında yatan neden kilo olabilir

Sık sık eklem ağrısı çekenler dikkat! Altında yatan neden kilo olabilir