ANASAYFA Keçiören CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan mazbatasını alarak göreve başladı

CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan mazbatasını alarak göreve başladı

Ankara'da sonucu en çok şaşırtan ilçelerden olan Keçirören'de yeni dönem başladı. Mesut Özarslan resmen Keçiören Belediye Başkanı oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan mazbatasını alarak göreve başladı

Turgut Altınok'un ABB Başkan adayı olmasının ardından gözler yeni dönemde Keçiören Başkanının kim olacağına çevrilmişti. 31 Mart seçimlerinde ise Keçiören'de bir çok kesimi şaşırtan bir sonuç ortaya çıkmıştı.

KEÇİÖREN'DE MESUT ÖZARSLAN DEVRİ

Cumhuriyet Halk Partisinin adayı Mesut Özarslan farklı bir şekilde 31 Mart Yerel Seçimlerinin kazanan ismi olmuştu. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da bir çok defa kendisine desteklerini bir çok defa ifade ettiği Mesut Özarslan bugün düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

Keçiören Belediyesi'nde düzenlenen törende sözü alan Başkan Özaraslan tarafsız bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Başkan Özarslan kendisini dinleyenlere seçimi beraber kazandıklarını söyledi.

Sözlerine “Biz bu seçimi beraber kazandık” diyerek başlayan Başkan Özarslan “Allah nasip ederse tek bir felsefe üzerine geldik. Hakk'ın hakkı için halka hizmet” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak seçilmesinin herkes için eşit hizmet anlayışına engel olamayacağını vurgulayan Başkan Özaraslan “CHP rozeti ile seçildik, bugünden itibaren  de halkın rozetini yakamıza takacağız, bütün insanlara eşit hizmet  edeceğiz dedi.”

KEÇİÖRENLİLERDEN BAŞKANLARA DESTEK

Keçiören halkı da söz konusu törene büyük bir ilgi gösterdi. Belediye binasının dışında toplanan kalabalık, Başkan Özarslan ve ABB Başkanı Yavaş'a desteklerini attıkları sloganlar ile dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
POMEM 7.500 öğrenci alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir?

POMEM 7.500 öğrenci alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir?