ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan'da koltuğunu şehit kızına devretti

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan'da koltuğunu şehit kızına devretti

23 Nisan kutlamaları çerçevesinde görev koltuğuna diğer başkanlar gibi çocukları geçiren Başkan Özarslan özel bir misafiri başkanlık koltuğuna koydu. Keçiören Belediye Başkanı koltuğuna geçen isim Şehit Özgür Kara’nın kızı Melis oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan'da koltuğunu şehit kızına devretti

Ülke çocuklarına armağan edilmesi ile bilinen ve ülkemizin bağımsızlığının göstergesi olan TBMM'nin kurulduğu gün olan 23 Nisan, çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Keçiören Belediyesi 'de çocukların yüzlerin gülmesi ve vatandaşların bağımsızlık heyecanını birlikte kutlamak adına bir çok program düzenledi.

BAŞKAN ÖZARSLAN KOLTUĞUNA ŞEHİT KIZINI OTURTTU

Bu etkinlikler arasında en anlamlı törenlerden birisi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın koltuğunu bir şehit kızına devretmesi oldu. 23 Nisan'ın en özel anlarından olan sembolik koltuk devir teslim töreninde özel bir küçüğün başkanlık koltuğuna oturtulması beğeni topladı.

2016 yılında Van'da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şehit Özgür Kara'nın 10 yaşındaki kızı Melis Kara günün anlam ve önemi kapsamında koltuğa oturan isim oldu. Minik Başkan icraat olarak daha fazla yeşil alan yapılması ve personel maaşlarına zam sözleri söyledi.

“TÜM DÜNYA ÇOCUKLARI İÇİNDE BAYRAM”

Başkan Özarslan günün anlam ve önemi ile ilgili ise “Bugün, 23 Nisan, sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda tüm dünya çocukları için de bir bayramdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocukları geleceğin teminatı olarak görmüş ve onlara çağdaş bir gelecek hazırlamak için büyük bir özen göstermiştir. Bugün, bizlere düşen görev, bu mirası korumak ve gelecek nesillere taşımaktır” şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi tarafından günlerdir organize edilen törenler her yaştan insanı ağırladı. Türk bayrakları ile marşlar söyleyen vatandaşlar küçük yakınları ile doyasıya eğlenmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 23 Nisan'da otizm konusunda farkındalık oluşturdu

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 23 Nisan'da otizm konusunda farkındalık oluşturdu