ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu

Ramazan Bayramı tatilinde şehirde kalan vatandaşlar bulundukları yerde ya da farklı ilçelerde vakitlerini değerlendiriyor. Bu kapsamda yerel yönetimlerden de bayrama özel adımlar atılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Mart ayının son gününde yapılan seçim ile başa geçen Mesut Özarslan seçimin hemen ardından gelen bayramda vatandaşlar ile bir araya gelmişti.

BAŞKAN MESUT ÖZARSLAN İLÇE SAKİNLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

İlçe vatandaşları ile ilçe için beraber hizmet edeceklerini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan geçtiğimiz günlerde makamında ilçe sakinlerini ağırlamıştı. Onlar ile tek tek ilgilenen ve bayramlarını tebrik eden Başkan Özaraslan “Kapalı kapılar ardında değil, can cana yan yana hep birlikte Keçiören'imizi yöneteceğiz. Hep beraber nice bayramlara ulaşma ümidiyle her birinizi sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

KEÇİÖREN'DE ÜCRETSİZ YERLER

Vatandaşların Bayram döneminde mutlu ve güzel zaman geçirmesini hedefleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesabından ilçe sakinlerini sevindiren gelişmeyi paylaştı. Başkan Özarslan “Sevgili ailem, bayramın neşesini ve huzurunu hep birlikte yaşayalım diye Deniz Dünyası (Akvaryum), Teleferik, Kartaltepe, Kösrelik ve Bağlum mesire alanları ile Lunapark bayram süresince tüm halkımıza ücretsizdir” dedi.

Keçiören'de yaşayan vatandaşlarında bu ücretsiz hizmetten yararlanması ve bayram tatilini bu şekilde değerlendirmesi bekleniyor. Başkan Özarslan'ın ilerleyen dönemlerde ilçe sakinleri için yeni çalışmalar hakkında duyurular yapması bekleniyor. Ramazan Bayramı 12 Nisan günü sona erecek. Hafta sonu ile beraber tatil dönemi 14 Nisan ile birlikte son bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın o ilçesinde doğan bebekler için müjde! Ücretsiz destek veriliyor

Ankara'nın o ilçesinde doğan bebekler için müjde! Ücretsiz destek veriliyor