ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Hacıkadın Deresi'nde incelemelerde bulundu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Hacıkadın Deresi'nde incelemelerde bulundu

Keçiören'de gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda ilçe halkının da beklenti içinde olduğu Hacıkadın Deresi için harekete geçildi. Belediye Başkanı bizzat alana gitti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Hacıkadın Deresi'nde incelemelerde bulundu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan göreve seçilmesinden sonrasında yaptığı ilk adımlar arasında ilçede incelemelerde bulunmak ve talepleri dinlemek yer almıştı.

“HACIKADIN DERESİNİ DÖNÜŞTÜRECEĞİZ” DEMİŞTİK

Bu kapsamda seçim dönemindeki vaatlerinden birisi olan Hacıkadın Deresi için çalışmaları başlatan Başkan Özarslan bölgeyi ziyaret etti. Ziyareti kapsamında alanda bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Mesut Özarslan alan için neler yapmak istediklerini izah etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile karşılaşan vatandaşlarda kendilerinden istediklerini ona söyledi. Hem bireysel olarak hem de yaşadıkları yerlere dair taleplerini dile getiren Keçiörenli vatandaşlara Başkan Mesut Özarslan ellerinden geleni yapacakları mesajını verdi.

Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Mesut Özarslan “Hacıkadın Deresi’ni dönüştüreceğiz demiştik. Bugün Hacıkadın Deresi’nde incelemelerde bulunarak, mağdur olan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Hacıkadın Deresi’ni Keçiören’in parlayan yıldızı yapacağız. İşimiz gücümüz Keçiören” şeklinde konuştu.

Hacıkadın Deresi'nin yenilenme ve ilçeye uygun hale getirilme çalışmalarında ilerleyen dönemlerde yeni aşamaya geçilmesi bekleniyor. Keçiören halkı da bu alanın getirilebilecek en uygun hale getirilmesini istediklerini dile getiriyor.

BAŞKAN ÖZARSLAN KEÇİÖREN'İ GEZMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtimiz gün Cuma namazını kıldıktan sonrada vatandaşlarla ayaküstü sohbetler eden Mesut Özarslan Ankara Valisi Vasip Şahin'i de makamında ziyaret etmişti. Bu görüşme trafiğinin ilerleyen günlerde de sürmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı