Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Görevinde 2. ayı geride bırakmaya hazırlanan Başkan Özarslan görevlerine ek olarak ilçedeki esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bir araya geldiği esnaflara sohbetler eden Mesut Özarslan belediye olarak esnafların yanlarında olacaklarını ifade ediyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşlarla bir araya geliyor. Onları makamlarında ağırlayan ve isteklerine talep veren Başkan Özarslan Keçiörenlileri günlük hayatlarında da ziyaret ederek kendilerinden neler istediklerini soruyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi

BAŞKAN ÖZARSLAN AYVALI PAZARINDA

Başkan Özarslan'ın bu kapsamda ilçedeki vatandaşlara ve esnaflara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretin son adresi Keçiören'de bulunan Ayvalı Pazar Yerini ziyaret etti. Burada bulunan esnaflar ile sırayla görüşen ve onlara bol kazançlar dileyen Başkan Özarslan onların rahat ve iyi koşullarda satışlarını gerçekleştirmesi için çalışacaklarını ifade etti. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın pazar yerine yaptığı ziyarette vatandaşlar ile yaptığı konuşmalarda renkli anlara sahne oldu.

Evlerine sebze ve meyve alışverişi yapmak için Ayvalı Pazar Yerine giden ilçe sakinleri karşılarında Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ı görünce yanına giderek kendisi ile konuştu ve isteklerini dile getirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi - Resim : 2

“ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Gerçekleştirdiği ziyaret ilgili konuşan Başkan Özarslan pazarcıların öneminden bahsetti. Özarslan “İlçemize hizmet eden esnafımız hem ekonomiye katkı sunuyor hem de ciddi derecede istihdam sağlıyor. Bu anlamda gerek pazarcı esnafımıza gerek tüm alanlarda faaliyet gösteren esnafımıza sahip çıkmak bizim görevimiz” dedi. Pazarcıların da önemli sorumlulukları olduğunu ifade eden Başkan Özarslan ilçe halkının en kaliteli hizmeti hak ettiğini vurguladı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan pazarcı esnafı ile bir araya geldi - Resim : 3

Başkan ziyareti boyunca vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çektirdi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yapılan ziyaretin ardından beraberindeki isimler ile birlikte pazardan ayrıldı.

SONRAKİ HABER