ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Turgut Altınok’un dört dönem yönettiği Keçiören’de CHP’nin adayı Mesut Özarslan 31 Mart seçimlerinde yeni başkan seçildi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a ulaşmak isteyenler de iletişim kanalları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Türkiye'de yerel yönetimlerin yeniden belirlenmesi için 31 Mart tarihinde seçmenler sandık başına gitti. Seçmenlerin sandık başına gitmesi ile beraber 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yönetimler 81 ilde yeniden belirlendi. Bu çerçevede Ankara'da da seçimler yakından takip edilirken Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un dört dönem yönettiği Keçiören’de AK Parti’nin Keçiören adayı Zafer Çoktan oldu. Ancak Keçiören’de CHP’nin adayı Mesut Özarslan yüzde 47.96 oy alarak yeni başkan seçildi.

Keçiören Belediyesinde yönetimin el değiştirmesi ile beraber vatandaşlar da Mesut Özarslan' nasıl ulaşacaklarını sorgulamaya başladı. Bu çerçevede ‘’Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başlarken yeni başkana şikayet, istek ve önerilerini iletmek isteyenler de araştırmalarını sürdürmeye devam ediyor. 

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZARSLAN'A NASIL ULAŞILIR?

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a nasıl ulaşılacağını merak edenler araştırmalarına devam ederken merak edilen sorunun yanıtı da belli oldu. 

Keçiören Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilerle beraber Başkan Özarslan'a nasıl ulaşılacağı aktarıldı. Bu çerçevede Keçiören Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde yer alan ‘’https://www.kecioren.bel.tr/iletisim.html'' bağlantısı üzerinden Başkan Özarslan'a ulaşmak için;

0 312 361 10 65

0 530 917 52 76

0 312 361 10 65 numaraları üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz.

Mail yoluyla iletişime geçmek için;

[email protected] ya da [email protected] adreslerini kullanabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim?

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim?