Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleşen okul saldırılarında hayatlarını kaybedenler ile şehitler için Keçiören’de Mevlid-i Şerif okutulacak. Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakanlığı’nın iş birliğinde gerçekleştirilecek olan program için duyuruyu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptı. Başkan Mesut Özarslan, tüm vatandaşları bu programa katılmaya davet etti.
CAMİLERDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK
Gerçekleştirilecek olan Mevlid-i Şerif programı Keçiören’deki tüm camilerde olacak. 23 Nisan Perşembe günü akşam namazı sonrasında ilçedeki tüm camilerde Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar okul saldırılarında hayatını kaybedenler ile şehitler için edilecek.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Kahramanmaraş’ta yaşanan elim olayda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimiz ile tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlenecektir. Keçiören Kaymakamlığımız iş birliğiyle gerçekleştirilecek programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Program sonrası lokma ve mevlit şekeri ikramı yapılacaktır.” sözleriyle vatandaşlara davette bulundu.

23 NİSAN EĞLENCESİ YAPILMAYACAK
Keçiören Belediyesi yaşanan bu elim olaylardan dolayı hazırlanmış olan 23 Nisan programlarını iptal etmişti. 23 Nisan günü Keçiören’de belediye tarafından eğlence tertip edilmeyecek. Bunun yerine akşam namazından sonra tüm camilerde Mevlid-i Şerif okutulacak.