ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı olan Mesut Özaslan'dan teşekkür mesajı geldi

Keçiören Belediye Başkanı olan Mesut Özaslan'dan teşekkür mesajı geldi

Yerel seçim kapsamında Ankara'da sonucu en çok şaşırtan ilçelerden birisi Keçiören oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Özarslan yeni başkan olarak seçildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı olan Mesut Özaslan'dan teşekkür mesajı geldi

2019 yılında Keçiören ilçesinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti adayı Turgut Altınok %63'lük bir oy oranı ile başkan seçilmişti. Altınok'un ABB Başkan adayı olması sonrasında ilçede nasıl bir sonucun çıkacağı merakla bekleniyordu.

MESUT ÖZARSLAN KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Söz konusu soru dün gerçekleşen seçimin ardından cevaplandı. Bir önceki seçime göre çok farklı bir tablonun ortaya çıktığı ilçede belediye başkanı olarak seçilen isim  Mesut Özarslan oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçede aday gösterdiği isim olan Özaraslan %47.79 oy oranı ile birinciliğe yerleşti.

Özarslan'ın en yakın rakibi AK Parti adayı Zafer Çoktan ise % 38.79'da kaldı. Sonuç bir çok kesim tarafından ilçede büyük bir değişim kararı olarak nitelendirildi. Resmi olmayan sonuçların ardından CHP'li Mesut Özarslan sosyal medya hesabı üzerinden kendisine oy verenlere seslendi.

Seçim sonrasındaki ilk paylaşımlarında birlik vurgusu yapan Mesut Özarslan “Hep birlikte kazandık. Bu zaferin adı; Hakk’ın hakkı için halka hizmet zaferidir. Teşekkürler Keçiören” ifadelerini kullandı. Keçiören sonuçları sadece şehir değil ülke genelinde de şaşırtıcı bir sonuç olarak değerlendirildi.

RESMİ SÜRECİN İLERLEMESİ BEKLENİYOR

Mesut Özarslan'ın YSK'nın resmi sonuçların açıklanmasının hemen ardından mazbatasını alarak göreve başlaması bekleniyor. Söz konusu gelişmeler Keçiören halkı tarafından da takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti