ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerini duyurdu!

Keçiören Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerini duyurdu!

Bugün Keçiören Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerinin düzenlendiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Keçiören Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerini duyurdu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediyeler tarafından etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bugün Keçiören Belediyesi tarafından başlayacak olan etkinliklerin tarih ve saatleri açıklandı. Yapılan açıklamalara göre şenlik kapsamında etkinliklerin bugünden itibaren başlamış olacağı ifade edildi.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI!

Konuya ilişkin Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre üç gün boyunca devam edecek olan etkinlikler şu şekilde ifade edildi;

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında üç gün boyunca devam edecek etkinliklerimiz bugün başlıyor. 23 Nisan coşkusunu doya doya yaşamak için bugün 15.00-17.00 saatleri arasında Togem binası yanında bulunan etkinlik alanımızda, siz kıymetli misafirlerimizi bekliyoruz. Geleceğimizin mimarı çocuklarımız için birbirinden farklı etkinliklerle başlayacak organizasyonumuzda, çocuklarımız alanda keyifli vakit geçirirken; mısır, pamuk şekeri, Osmanlı macunu, kek, meyve suyu gibi ikramlarımız olacaktır. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

Buna göre; Keçiören Belediyesi tarafından çocuk şenliği kapsamında bugün yani 21 Nisan Pazar günü saat 15.00 ile 17.00 arası TOGEM Binası yanında 23 Nisan'a özel etkinliklerin başlayacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ Genel Müdürlüğü su kesintisi olacak ilçeleri açıkladı!

ASKİ Genel Müdürlüğü su kesintisi olacak ilçeleri açıkladı!