ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu!

Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu!

Semt pazarlar ile ilgili olarak fiyat araştırmaları devam ediyor. Belediyelerin semt pazarlarını ziyaret edecek olanlar güncel fiyatlar hakkında bilgi sahib olmak isterken Keçiören Belediyesi tarafından bugün kurulan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarındaki güncel fiyatları duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu!

Keçiören Belediyesi 23 Nisan Gazino Öney Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları duyurdu! - Semt pazarlarındaki güncel fiyatlar merak konusu olmaya devam ediyor. Taze sebze ve meyvenin adresi olan semt pazarlarındaki güncel fiyat listesi Keçiören Belediyesi tarafından paylaşıldı. Keçiören Belediyesi salı günleri kurulan Gazino, Öney ve Esertepe  semt pazarlarında 23 Nisan tarihi ile güncel fiyatlar belli oldu.

Semt pazarı kültürü devam ederken pazardan alışveriş yapmayı tercih eden vatandaşlar taze sebze ve meyve almak üzere fiyat araştırması yapmayı da ihmal etmiyor. Son dönemde gelen zamlar nedeniyle semt pazarlarındaki fiyatlara ilişkin araştırma yapılırken yaşadıkları bölgelerdeki semt pazarlarının fiyatlarını merak edenler için de Keçiören Belediyesi tarafından bilgiler veriliyor.

23 NİSAN KEÇİÖREN BELEDİYESİ SEMT PAZARI FİYATLARI

Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarındaki fiyatları Keçiören Belediyesi güncel olarak paylaşıyor. 23 Nisan Salı günü ile halk arasında salı pazarı olarak bilinen Keçiören'in Gazino, Öney ve Esertepe semt pazarlarında 23 Nisan tarihi ile güncel fiyatları derledik.

24 NİSAN GAZİNO PAZARI SEMT PAZARI GÜNCEL FİYATLARI

24 NİSAN ÖNEY PAZARI SEMT PAZARI GÜNCEL FİYATLARI

24 NİSAN ESERTEPE PAZARI SEMT PAZARI GÜNCEL FİYATLARI 

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan semt pazarlarına ait fiyatlar 23 Nisan tarihi ile vatandaşın bilgisine sunuldu. 23 Nisan Salı günü kurulan Gazino, Öney ve Esertepe semt pazarlarında güncel fiyatları yukarıdaki şekilde listelendi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 23 Nisan için koltuğunu devretti