Başkan Özarslan, konu ile ilgili paylaşımını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. 3 Mayıs Pazar Günü gerçekleştirilecek olan etkinliğin adresinin Hüseyin Nihal Atsız Kültür Merkezi'nde düzenleneceği belirtildi.
Yapılan açıklamada programa tüm vatandaşların davet edildiği belirtildi. Başkan Özarslan, açıklamasında etkinliğin Türk Aydınları Vakfı iş birliği ile düzenleneceği kaydedildi.
İşte Keçiören Belediyesinin etkinliğe ilişkin yaptığı o paylaşım:
"Keçiören Belediyemiz ve Türk Aydınları Vakfı iş birliğiyle düzenleyeceğimiz “3 Mayıs Türkçülük Günü” programımızda; bu anlamlı günü hep birlikte yaşayacak tarihimizi birlikte hatırlayacağız.
3 Mayıs 2026 Pazar
14.00
Hüseyin Nihal Atsız Kültür Merkezi
Programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir"

Katılmak isteyen tüm vatandaşlar etkinliğe davet edildi. 3 Mayıs Pazar günbü düzenlenecek etkinliğin adresinin Hüseyin Nihal Atsız Kültür Merkezi olduğu belirtildi.