Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, 3. Lig'e yükselme maçını penaltılarda kaybetti

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, TFF 3. Lig’e yükselmek için Gölcükspor ile oynadığı final maçını penaltılarda 5-4 kaybetti. Başkent ekibinde karşılaşma sonunda büyük üzüntü yaşandı.

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, 3. Lig'e yükselme maçını penaltılarda kaybetti

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, bu sezon oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Bu başarıyı 3. Lig’e yükselerek taçlandırmak isteyen başkent ekibi play-off karşılaşmalarında finale kadar çıktı. Gökcükspor ile rakip olan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, bu engeli aşarak 3. Lig’e yükselmeyi hedeflemişti. Ancak karşılaşmayı dramatik bir şekilde kaybeden başkent ekibi 3. Lig hayalini yeni sezona ertelemek zorunda kaldı.

90 DAKİKA 0-0 BİTTİ

İzmir’de Bornova Aziz Kocaelispor Stadyumu’nda oynanan yükselme play-off final mücadelesinde Gölcükspor ile karşılaşan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, oldukça konsantre bir görüntü verdi. Maçın 90 dakikası 0-0 eşitlikle sona erince karşılaşmada uzatma bölümüne geçildi. Uzatma bölümünün hemen başında Gökcüksppor bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, 3. Lig'e yükselme maçını penaltılarda kaybetti

120. DAKİKADA GELEN GOL İLE PENALTILARA KALDI

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı. Uzatma bölümünün son anlarında 120. dakikada aradığı golü bulan başkent ekibi skoru 1-1 yaparak maçın penaltılara kalışını sağladı.

DRAMATİK KAYIP

Penaltı atışlarında Gölcükspor’a 5-4 mağlup olan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, 3. Lig’e yükselemedi. 5. penaltının kaçması ile beraber başkent ekibinde büyük bir üzüntü yaşandı. Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, 3. Lig’e yükselme imkanını oldukça dramatik bir şekilde kaybetti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER