Keçiören'de Anadolu Rock müzik denilince akla ilk gelen efsane isimler olan Barış Manço ve Cem Karaca anısına özel konser düzenlendi. Düzenlenen konsere Keçiörenliler de yoğun ilgi gösterdi.
KEÇİÖREN BELEDİYESİ’NDEN BARIŞ MANÇO VE CEM KARACA ANISINA KONSER
Keçiören Belediyesi Konservatuvarı, Anadolu rock müziğinin efsanevi isimleri Barış Manço ve Cem Karaca anısına konser düzenledi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Keçiören Belediye Başkanvekili Tolga Turgut, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Serkan Bedirhanoğlu, Dr. Atila Zorlu ve Selçuk Karadağ da katılarak müzikseverlerle bir araya geldi.

Sanat yönetmenliğini İlkim Eylül İlk'in üstlendiği bu özel gecede, Keçiören Belediyesi Konservatuvarı hocaları tarafından usta sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca’nın ölümsüz eserleri seslendirildi. Etkinlik, sanatseverlere hem nostaljik bir yolculuk hem de unutulmaz bir müzik şöleni sunarken; ilçe sakinleri, müziğin birleştirici gücünü hep birlikte yaşadı.

KEÇİÖREN'DE DEĞERLER UNUTULMUYOR!
Konser öncesi katılımcılara hitaben konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanvekili Tolga Turgut, “Bugün iki kıymetli ismi anmak için burada toplandık. Bu iki kıymetli ismin anılmasına ve burada toplanmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, bu tür anma programlarıyla değerlerimizi unutmamak, değerlerimizi hatırlamak ve o güzel anıları hep birlikte dile getirmek için bu etkinlikleri düzenliyor. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan, şu anda bir koordinasyon toplantısında olduğu için aramızda bulunamıyor. Ancak hepinize ayrı ayrı çok selamlarını gönderdi. Mesut Başkanımızın selamlarını sizlere iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen konsere vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Sanatçılar iki ünlü ismin en sevilen eserlerine yer verirken konseri dinleyen vatandaşlar konser sonunda sanatçıları ayakta alkışlayarak beğenilerini sundular.