ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor

Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor

Keçiören'de vatandaşların yoğun olarak bulunacağı mesire anlarında detaylı temizlik çalışmaları sürüyor. Belediye tarafından görevlendirilen Doğayı Temizleme Ekibi topladıkları atıkları geri dönüşüme gönderiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor

Ankara Keçiören'de son günlerde yoğun bir temizlik kampanyası yürütülüyor. Mesut Özarslan başkanlığındaki Keçiören Belediyesi tarafından gerek sokaklarda gerekse mesire alanlarında kapsamlı bir bakım politikası benimseniyor.

MINTIKA TEMİZLİĞİ İLE GERİ DÖNÜŞÜME KATKI

Bu kapsamda devam eden temizlik çalışmalarına ek olarak ilçede yapılan temizlik çalışmalarından kazanılan fayda da sağlıyor. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre kurulan Doğayı Temizleme Ekibi mesire ve yaşam alanlarında mıntıka temizliği çalışmaları yürütüyor. Yapılan detaylı temizlik sonrasında toplanan cam ve plastik gibi malzemeler geri dönüşüme kazandırılıyor.

Keçiören'in farklı noktalarında yapılan temizlik çalışmaları kapsamında toplanan atıklara ek olarak doğayı kirletmeme vurgusu yapıldı. Belediye ekipleri tarafından yapılan çağrıda temiz bir ilçe için doğayı ve çevreyi kirletmemenin ne kadar önemli bir olgu olduğuna dikkat çekildi.

TEMİZ KEÇİÖREN İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan vurguda temiz bir ilçe için ekiplerin her an çalışmaya devam edeceği vurgusu yapıldı. Ankara'nın en büyük ilçelerinden olan Keçiören'in temiz kalması adına sahada personellerin hazır bulunduğu ifade edildi. Bu kapsamda ilerleyen dönemlerde de aynı tempo ile Keçiören Belediyesi temizlik faaliyetlerini yürütecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?

Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?