ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi çiftçilere ücretsiz fide desteği yaptı

Keçiören Belediyesi çiftçilere ücretsiz fide desteği yaptı

Ankara genelinde yerel yönetimler tarafından çiftçilere yönelik hizmetler sürüyor. Şehir ve ülke ekonomisine katkısı büyük olan vatandaşlara bir çok başlıkta destek sağlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi çiftçilere ücretsiz fide desteği yaptı

Tarım faaliyetleri ve çiftçiler ülke ekonomisinde önemli bir yer ifade ediyor. Ürettikleri ürünler ile günlük hayatta bir çok alanda kritik rol oynayan ham maddeyi piyasaya süren çiftçilere Keçiören Belediyesi tarafından fide desteği sağlandı.

KEÇİÖREN'DE FİDE DAĞITIMI YAPILDI

Başkent nüfus yoğunluğu ve metropol bir şehir olarak anılması haricinde geniş yüz ölçümünde pek çok tarımsal faaliyete ev sahipliği yapıyor. İkliminden dolayı tarıma da elverişli toprakları bünyesinde barındıran Ankara'da Keçiören Belediyesi ilçe çiftçilerine anlamlı bir yardımda bulundu. Ankara'da çiftçilerin maddi olarak ellerinin rahatlaması adına bir hizmet daha gerçekleştirildi. Keçiören Belediyesi tarafından yetiştirilen fideler ücretsiz bir şekilde vatandaşlara dağıtıldı. Söz konusu fide dağıtımında çok sayıda çiftçi ve belediye yönetiminden isimler yer aldı.

ÇİFTÇİ BAŞI YÜZLERCE FİDE

Söz konusu fideler Ovacık'ta kurulan seralarda yetiştirildi ve maddi bir beklenti olmadan ilçe sakinlerine teslim edildi. Gerçekleşen fide teslim töreninde Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Atila Zorlu ve Selçuk Karadağ yer aldı. Çiftçilerin her birine 500 fide verildi. 410 çiftçinin her birisine dağıtılan fidelerden dolayı çiftçilerde minnet duyduklarını ifade ettiler. İlçe tarıma hizmetleri ile katkı sağlayan çiftçiler Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. 

Törende Keçiören Belediyesi kurum olarak çiftçilerin yanlarında durmaya devam edileceği ifadesi yinelendi. Bu kapsamda gelecek dönemde de benzer hamlelerin gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor

Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor