ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı

Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı

Sıcak havaların gelmesi ile beraber ilçe sakinlerinin temiz ve hijyenik yerlerde vakit geçirmesi adına faaliyetlerini sürdürüyor. İnsanların en yoğun olduğu yerlerde çalışan ekipler sağlıklı alanlar oluşmasını sağlıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı

Yaz aylarının etkisini iyiden iyiye göstermesi vatandaşların daha fazla dışarda vakit geçirmesine neden oldu. Hayatın sokaklarda daha fazla yaşanacağından dolayı yerel yönetimlerde hizmetler sürüyor.

KEÇİÖREN TEMİZLENİYOR

Bu kapsamda şu günlerde Ankara'nın Keçiören ilçesinde hummalı bir çalışmaya başlandığı bildirildi. Keçiören Belediyesine bağlı görevli ekipler gün içinde sokakları temizliyor. Konu ile ilgili Keçiören Belediyesi vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından “Keçiören'imizin bahar temizliği tüm hızıyla devam ediyor. El değmemiş tek bir cadde kalmayana kadar tüm Keçiören’i parlatmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi işimiz gücümüz Keçiören olacak" denilerek vatandaşlara güven aşılayıcı cümleler kuruldu.

HASTANELERDE DE AYNI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Vatandaşların ferah bir şekilde ilçedeki 51 mahallenin tamamında temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerin sadece sokaklar ile çalışmalarını sınırlandırmadığı öğrenildi. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hastanelerde de aynı şekilde bakım çalışmasına devam ediyor. Edinilen bilgiye göre belediye ekipleri Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sanatoryum Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de hijyenik ve bakımlı alanların oluşması için mesai harcıyor. 

Keçiören Belediyesi çalışmalarını tek seferlik bir çalışma olarak nitelendirmiyor. Belediye tarafından verilen bilgilerde ilçe genelindeki temizlik çalışmalarının yılın her anında süreceği detayına yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş: Asıl faaliyet raporu milletimiz tarafından onaylandı

ABB Başkanı Yavaş: Asıl faaliyet raporu milletimiz tarafından onaylandı