ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı

Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı

Emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin ödeme tarihlerinin gelmesi ile beraber vatandaşlar da ödeme yapacakları kanallarını sorgulamaya başladı. Keçiören Beleidyesi de vergi ödemelerinde kolaylık sunacağını ifade ederken detayları da duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı

Her yıl belirli dönemlerde vergi mükelleflerinin ödemeleri gereken vergi kalemleri bulunuyor. Bu kalemlerle ilgili olarak ödeme tarihlerinin de kaçırılmaması gerekiyor. Ödemelerin zamanında yapılmaması durumunda borca faiz işlerken vergi mükellefleri için belediyelerden tek tek açıklama geliyor. 

Bu çerçevede Keçiören Belediyesi de vergi mükellefi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak için zabıta karakoluna ödeme noktası kurduğunu duyurdu. Mayıs ayında Emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin ödenmesi zorunluluğu bulunurken ilk taksitin yanı sıra isteyenler tek seferde de ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 

KEÇİÖREN BELEDİYESİ VERGİ ÖDEME KANALLARI 

Keçiören Belediyesi, ilçede vergi mükellefi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla birçok zabıta karakoluna ödeme noktası kurdu. İlçede vergi ödeyecek vatandaşlar belediyeye gelmeden evine ya da işyerine yakın noktalardan ödeme yapma imkanına sahip olacak. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıracak her türlü uygulamayı hizmete sunuyoruz. İlçemizin birçok noktasına kurduğumuz vergi ödeme noktaları da bunlardan biridir. Vergi mükelleflerimiz gönül rahatlığıyla ödemelerini yapabilirler. Ödenen her kuruş vergiyi hizmete dönüştüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Bu çerçevede emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2024 olarak duyuruldu.

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan-reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşların Keçiören Belediyesi hizmet binasına gelmeden Aktepe, Ufuktepe, Sancaktepe ve Osmanlı İş Merkezi’nde bulunan zabıta karakolunda ödeme yapabilecekleri ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple yeni iPad Air ve iPad Pro'yu tanıttı

Apple yeni iPad Air ve iPad Pro'yu tanıttı