Keçiören Belediyesi engelli ve özel bireylere ata binme deneyimi yaşattı

Engelliler haftasından dolayı yurt içinde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Yapılan bu etkinliklerde engellilere ve ailelerine yanlarında olunduğu mesajı veriliyor.

Keçiören Belediyesi engelli ve özel bireylere ata binme deneyimi yaşattı

Engelliler Haftası insanların bu konuda bilinçlenmesi kapsamında büyük önem taşıyor. Bu konuda toplumsal farkındalık oluşturma adına atılan adımlara ek olarak çeşitli sosyal etkinlikler de hayata geçiriliyor.

ENGELLİ BİREYLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Ankara'da Keçiören Belediyesi de bu hafta içinde önemli bir sosyal sorumluluk adımı attı. İlçede bulunan bazı özel bireyleri aileleri ile birlikte Beştepe Atlı Spor Kulübüne götürüldü. Burada yer alan atları yakından inceleyen ve onlara binme fırsatı yakalayan bireyler mutluluk dolu anlar yaşadı. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Doğa ve Spor Etkinlikleri Şenliği kapsamında gerçekleşen bu ziyaretten renkli görüntüler ortaya çıktı.

Keçiören Belediyesi engelli ve özel bireylere ata binme deneyimi yaşattı

Yakınlarının atları görmek ve onlarla vakit geçirmesinden dolayı mutlu olan vatandaşlar başta Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan olmak üzere geziyi düzenleyen herkese teşekkür etti. Beştepe Atlı Spor Kulübü yetkilileri de kendilerini ziyarete gelen engelli ve özel bireyler ile yakından ilgilendi. Bireyler sporcuların atlar ile vakit geçirdiği alanda sürüş deneyimi yaşadıktan sonra atların kaldığı ahırların olduğu yerleri gezdiler.

Atları seven vatandaşlar günü mutlu bir şekilde tamamlayarak evlerine döndüler. Keçiören Belediyesinde ilerleyen dönemlerde sosyal aktivite girişimlerinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SONRAKİ HABER