ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi gazilerini unutmadı

Keçiören Belediyesi gazilerini unutmadı

Ankara'da Keçiören Belediyesi, bölgesinde yaşayan gazi ve gazi aileleri için Estergon Kalesi'nde onur yemeği düzenlendi. Yemeğin yanı sıra edilen dualarla, şehitler yad edildi.
yazar
Haber Merkezi
Keçiören Belediyesi gazilerini unutmadı

Başkent Ankara'da Keçiören Belediyesi, gazi ve gazi aileleri onuruna yemek programı yapıldı. Düzenlenen yemek programında ayrıca şehitler için de dualar edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Estergon Kalesinde düzenlenen yemekte gazi ve gazi ailelerine açıklamalarda bulundu.

keciorende-gaziler-onuruna-yemek-verildi-kecioren-bel-tr-15409.jpeg

"Allah hepsinden razı olsun"

Estergon Kalesi'nde düzenlenen yemekte gazi ve gazi aileleri unutulmadı. düzenlenen yemeğin ardından vatandaşlara konuşma yapan Başkan Altınok, konuşmasında "Vatanımızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. Şairimizin de dediği gibi ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’ Tüm cephelerde milyonlarca şehit vererek ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleriyle Milli Mücadele’den zaferle çıktık. Küllerinden doğmuş bir milletin evlatlarıyız. Vatanımız, milletimiz, şerefimiz, dinimiz, bayrağımız varsa bunu başta Yüce Rabbime, daha sonra da büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimize borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun. Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize yüce Rabbimden rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamaların ardından gazi aileleri ile sohbet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor