Keçiören Belediyesi düzenlemiş olduğu gezi ile minik öğrencileri kütüphane ile tanıştırdı. Keçiören Belediyesi Gül Adası Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri düzenlenen ziyaretle erken yaşta kütüphane kültürü ile tanışmış oldu.

MİNİK ÖĞRENCİLER KÜTÜPHANE ATMOSFERİNİ YAŞADI
Keçiören Belediyesi Gül Adası Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri, Atatürk Cumhuriyet Kulesi 100. Yıl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek kitaplarla dolu atmosferi yakından tanıma fırsatı buldu. Çocukların erken yaşta kütüphane kültürüyle tanışmalarını amaçlayan gezide minik öğrencilerin heyecanı gözlerine yansıdı.

Kütüphane kültürü hakkında bilgiler verildi
Kütüphane görevlileri ve öğretmenlerin rehberliğinde gerçekleşen gezide öğrencilere kütüphanenin işleyişi, kitapların nasıl sınıflandırıldığı ve kitap okuma alışkanlığının önemi hakkında bilgiler verildi. Çocuklar, kütüphane raflarında yer alan birbirinden farklı kitapları inceleyerek merak ettikleri eserleri yakından görme imkânı buldu.

Minik öğrenciler Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen ziyaret ile birlikte kütüphane ortamını keşfetmiş oldular. Çocukların gelecekte de kütüphanelerde daha fazla zaman geçirmeleri için teşvik edici bilgiler verildi.