ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü

Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü

İlçedeki ileri yaştaki vatandaşlar için sosyal aktiviteler düzenleyen Keçiören Belediyesi örnek bir davranışa daha imza attı. Yapılan bilgilendirmede Gönül Köşkü Huzurevi sakinlerinin MKE Ankaragücü - Corendon Alanyaspor maçı için Eryaman Stadyumuna götürüldü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi Huzurevinde kalan vatandaşları Ankaragücü maçına götürdü

Geçtiğimiz günlerde huzurevinde kalan vatandaşları sinemaya götüren ve onların morallerini yükselten Keçiören Belediyesi bir sosyal etkinlik daha düzenledi. Dün akşam oynanan MKE Ankaragücü - Corendon Alanyaspor maçını yerinde takip eden huzurevi sakinleri keyifli anlar yaşadı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ilçedeki tüm vatandaşlar için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmiş, ilçe yaşlılarının kendileri için kıymetli olduğunu söylemişti. Bu gelişme sonrasında Keçirören'de yer alan huzurevindeki vatandaşlar için teker teker programlar hayata geçiriliyor. 

HUZUREVİ SAKİNLERİ ANKARAGÜCÜ MAÇINA GİTTİ

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında dün akşam MKE Ankaragücü evinde Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelmiş, büyük bir heyecana sahne olan maçta başkent ekibi 90+5'de yediği penaltı golü ile mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Bu maç öncesinde Keçiören Belediyesi harekete geçerek ilçedeki Gönül Köşkü Huzurevi sakinlerini Eryaman Stadyumuna götürdü. Maçın heyecanını yaşayan huzurevi sakinleri dönüş yolunda da neşeli vakit geçirdiler.

Sosyal anlamda önemli bir hizmet olan Huzurevi vatandaşlarını maça götürme programı takdir topladı. Bu etkinlik sonrasında Keçiören Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde huzurevi sakinlerine yönelik yeni adımlar atılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan İliç'teki maden kazasında 2 işçinin daha cansız beden bulundu

Erzincan İliç'teki maden kazasında 2 işçinin daha cansız beden bulundu