ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi huzurevinde yaşayan vatandaşlar için sinema etkinliği düzenledi

Keçiören Belediyesi huzurevinde yaşayan vatandaşlar için sinema etkinliği düzenledi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan görevi devraldıkları ilk andan itibaren her yaştan vatandaşa yönelik çalışmalar yürüteceğini ifade etmişti. Bu doğrultuda faaliyetlerini hızlandıran belediye ekipleri yaşlı vatandaşları sinemaya götürdü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi huzurevinde yaşayan vatandaşlar için sinema etkinliği düzenledi

Keçiören Belediyesi tarafından genç nesilleri olduğu kadar ilerleyen yaşlardaki vatandaşları da merkezine alacak çalışmalar yapılacağını açıklamıştı. Bu kapsamda Keçiören'de huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların keyifli anlar yaşaması için sinemaya götürüldükleri öğrenildi.

FİLM İZLEMEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Belediyeden yapılan paylaşıma göre Keçiören Belediyesi huzurevinde yaşayan vatandaşlar için sinema etkinliği düzenledi. Yaşlılar kalabalık bir grup halinde bir sinema salonuna götürülerek keyifli anlar yaşaması sağlandı. Ahmet Mümtaz Taylan ve Zeynep Çamcı’nın başrolde oynadığı Türk komedi filmi “Arap Kadri” için sinemaya götürülen vatandaşların oldukça neşelli olduğu gözlemlendi. Beraber sosyalleşme fırsatı bulan yaşlılar izledikleri filmin ardından mutlu bir şekilde kaldıkları huzurevine geri götürüldüler.

BAŞKAN ÖZARSLAN YAŞLILARIN ÖNEMİNİ VURGULADI

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da yaşlı vatandaşlara yönelik gerçekleştirdikleri hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Başkan Özarslan “Bizim belediyecilik anlayışımız doğumdan ölüme her bir vatandaşımıza hizmet etmektir. Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Büyüklerimize hürmet hem dinimizin hem de kültürümüzün gereğidir. Büyüklerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe oluşturmak, onların hayatlarına renk katmak bizim önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi tarafından bu etkinliğe benzer etkinliklerin ilerleyen günlerde gerçekleştirileceği açıklandı. Yaşlı vatandaşların neşeli olması ve bu konuda belediyenin çalışmalar yapılıyor olması destek gördü. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar mangal keyfiniz hayal olabilir! Bir kilogramı 300 liraya ulaştı mangal maliyeti 800 liraya çıktı

Ankaralılar mangal keyfiniz hayal olabilir! Bir kilogramı 300 liraya ulaştı mangal maliyeti 800 liraya çıktı