ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor

Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor

Kış döneminin geride kalmasının ardından vatandaşlar gözlerini yaz aylarına çevirdi. Bu kapsamda Keçiören ilçesinde de hummalı bir çalışma başlatıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor

Ankara'da son yılların en sıcak yaz dönemlerinden birisinin daha geçirilmesi bekleniyor. Bu kapsamda temizlik ve bakım çalışmaları hızlandırılarak insanların sorunsuz vakit geçirilmesi hedefleniyor. Keçiören Belediyesi de bu kapsamda ilçede harekete geçildiğini açıkladı. Söz konusu bilgilendirmede kurban satış alanlarında ve hastanelerde temizlik çalışmalarının  yapıldığı ifade edildi.

“KEÇİÖREN'İMİZİ BAHARA HAZIRLIYORUZ”

Belediye ekipleri tarafından yaklaşan Kurban Bayramı dönemi öncesinde kurban satış alanlarında temizlik ve altyapı çalışmaları için çalışmalar yapıldığı bilgisi verildi. Yapılan paylaşımda “Kurban Bayramı için halkımızın kurbanlıklarını seçeceği alanda; halkımızın ve kurban satıcılarımızın daha hijyenik koşullarda ticaret yapabilmeleri, aynı zamanda etraftaki konutlarda yaşayan halkımızın koku ve hijyen problemi yaşamaması için altyapı, yol ve trafik çalışmalarını yeniliyoruz” denilerek erkenden hazırlıkların başladığına dikkat çekildi.

Ankara'nın en kalabalık ilçeleri arasında ilk sırada gelen Keçiören'de hastane temizliğinin önemine de vurgu yapan Keçiören Belediyesi tarafından “Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sanatoryum Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetimizle Keçiören'imizi bahara hazırlıyoruz. Halkımıza tertemiz yaşam alanları oluşturmak için gece gündüz çalışacağız”  denildi.

 Mesut Özarslan yönetimindeki Keçiören Belediyesi'nin yaz ayı boyunca benzer temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. Ekipler tarafından her dönem çalışmaya devam edileceği mesajı veriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar aman dikkat bir anda yükselecek tişört atlet şort ne varsa çıkarın!

Ankaralılar aman dikkat bir anda yükselecek tişört atlet şort ne varsa çıkarın!