ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı

Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı

Ramazan bayramı döneminin yaklaşması ile birlikte ibadethanelerde de hummalı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi ilçedeki camilerde temizlik işlemlerini gerçekleştirdiğini duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de yüzbinlerce vatandaş Ramazan Bayramı öncesinde ev ve iş yerlerinde hazırlıklarını sürdürüyor. 10 Nisan günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların hazırlıklarına ek olarak Keçiören Belediyesi de çalışmalarını devam ettirdiğini belirtti.

CAMİLER TEMİZLENDİ

Keçiören Belediyesi'ne bağlı ekipler vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi için camileri temizledi. Belediye tarafından yapılan çalışmada “Keçiören sınırları içinde bulunan yaklaşık 300 camimizde dip köşe temizlik yaptık. Ferah ve huzurlu ortamda ibadetlerini yapacak vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını diliyoruz” ifadelerine verildi.

BAŞKAN ÖZARSLAN'DAN MESAJ

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da ilçedeki vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesinde seslendi. İlçedeki vatandaşların hem Kadir Gecesini hem de yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan Özarslan “Vatandaşlarımızın öncelikle Kadir Gecelerini tebrik ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza sevdikleriyle birlikte hayırlı ve huzurlu anlar yaşadıkları nice bayramlar diliyor, Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

9 Nisan günü Ramazan ayının son iftarı açılacak. Ertesi günü ise tüm İslam Alemi'nde olduğu gibi ülkemizde de Bayram Namazı kılınacak. Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan günlerinde idrak edilecek. Keçiören Belediyesi'de bu kapsamda vatandaşların Bayram ve sonraki dönemlerde de rahat bir şekilde günlük hayatlarına devam etmesi için çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan Bayramı tatili ne zaman, kaç gün sürecek, okullar ne zaman açılacak?

Ramazan Bayramı tatili ne zaman, kaç gün sürecek, okullar ne zaman açılacak?