ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu!

Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu!

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden Keçiören Belediyesi tarafından paylaşımda Kartaltepe Mesire Alanının tadilat nedeni ile 15 gün kapalı olacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu!

Kartaltepe Mesire Alanı hakkında bugün Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda tadilat nedeni ile toplamda 15 gün kapalı olacağı duyuruldu. Buna göre 1 Mayıs 2024 itibariyle yeniden hizmete gireceği açıklandı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ DUYURUYU YAYIMLADI!

Mesire alanının kapalı olacağı hakkında Keçiören Belediyesi tarafından “Sevgili Keçiörenliler; sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Kartaltepe Mesire Alanı on beş gün boyunca tadilat sebebiyle kapalı olacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.” şeklinde ifadeler ile kapalı olacağı duyuruldu.

Konu ile ilgili yapılan bu açıklamaların ardından kişilerin 1 Mayıs tarihine kadar Kartaltepe Mesire Alanını ziyaret edebileceği duyuruldu.

KARTALTEPE MESİRE ALANINA NASIL GİDİLİR?

Belediye tarafından yapılan duyurunun ardından vatandaşlar tarafından Keçiören Kartaltepe Mesire & Piknik alanına nasıl gidileceği hakkında merak edilenler artmaya başladı. 

Keçiören'den piknik alanına gitmek isteyen kişilerin 284-6, Keçiören bölgesinde bulunan Kartaltepe Piknik Alanı konumuna gidebilmektedir. 

1 Mayıs itibariyle açılacak olan mesire alanının Pazartesi günleri kapalı olduğu ve diğer günlerde de saat 23:00'e kadar açık olacağı ifade edildi. Aileler için son derece uygun olan bu alanda çocuklar için oyuncaklar da bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Özhaseki duyurdu! Bazı illerde sıcaklıklar 30 dereceyi geçecek

Bakan Özhaseki duyurdu! Bazı illerde sıcaklıklar 30 dereceyi geçecek