ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi pazar yerleri güncel fiyat listesini açıkladı!

Keçiören Belediyesi pazar yerleri güncel fiyat listesini açıkladı!

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından 2024 senesi için pazar yerlerinin güncel şekilde yayımlanan fiyat listesinin duyurulduğu ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Keçiören Belediyesi pazar yerleri güncel fiyat listesini açıkladı!

Bu sene enflasyonda yaşanan artışlarına da bağlı olarak pazar yerlerinde fiyat listelerinin artış gösterdiği belirtilmişti. Konu hakkında yapılan açıklamalarda Keçiören Belediyesi tarafından belirli tarihlerde Keçiören sınırları içerisinde kurulan pazar yerlerinde ortalama fiyatların nasıl olduğuna ilişkin merak edilenlere yanıt verildi.

Belediyenin resmi internet adresi üzerinden yapılan paylaşımda Keçiören'deki pazar yerlerinde ortalama olarak fiyatların nasıl olduğuna ilişkin tablo yayımlandı. Bu tablolarda meyveler ve sebzeler olmak üzere iki kategori halinde satışı yapılan ürünlerin fiyat aralıkları Keçiörenli vatandaşlar için liste halinde duyuruldu.

PAZAR YERLERİ FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU!

Keçiören Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yayımlanan bilgilere göre vatandaşların ziyaret ederek alışveriş yapabilecek pazar yerlerinde fiyat listeleri açıklandı. Buna göre kişilerin fiyatları görerek alışverişe çıkabilecekleri ifade edildi.

Mecidiye Pazarı Fiyat Listesi 

27 Nisan 2024 tarihi itibariyle fiyatlar;

Aşağı Eğlence Pazar Yeri Fiyat Listesi 

27 Nisan itibariyle fiyat listesi;

DİĞER FİYAT LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı adresi üzerinden kişilerin kolay bir şekilde Keçiören'de yer alan pazar yerlerine ulaşarak ortalama fiyat listesinin görülebileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankaralılar için kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı!

Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankaralılar için kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı!