ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı

Keçiören Belediyesi bünyesinde kurulan Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklar için perdelerini açtı. İlginin yoğun olduğu Şehir Tiyatrosu ile ilgili özellikle çocukların merak ettikleri artarken randevulu sistemin nasıl işlediği de belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı

Başkent Ankara'da hizmetlerine devam eden belediyelerin her çalışması yakından takip ediliyor. Belediyelerin çalışmaları vatandaşların gündeminde yer alırken yapılan her açıklama gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Bu çerçevede sosyal bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Keçiören Belediyesi de çocuklar için yeni etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bünyesinde hizmet veren  Şehir Tiyatrosu, çocuklar için perdelerini açtı. Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda perdeler ‘Gizemli Orman’ isimli çocuk oyunuyla açılırken oyun, minik izleyicilerin karşısına çıktı. 

ŞEHİR TİYATROSU, ÇOCUKLAR İÇİN ‘PERDE’ DEDİ

Üç yaş ve üstü çocukların beğenisine sunulan ‘Gizemli Orman’ adlı ücretsiz oyun miniklerden tam not aldı. Çocukların izlediği oyunda, insanların yanında yaşayan Doli isimli sevimli köpeğin maceraları ve uyumlu yaşamanın önemi çocuklara aktarıldı. 

Oyunun tam konusu ise; ‘’İnsanların anlaşamadığını gören Dalmaçyalı Doli, başka diyarlara gitmeyi arzular. O esnada Gizemli Orman’ın koruyucu perisi Lila, Doli’nin isteğine kulak verir ve onu Gizemli Orman’a götürür. 

Orada onu yepyeni bir macera beklemektedir. Barışın ve huzurun şehri olan Gizemli Orman’ın Gizemli Şehri onun sayesinde çok daha mutlu bir diyar haline gelir.'' sözleri ile açıklandı. 

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Randevu sistemi ile hizmet veren Keçiören Belediyesi şehir Tiyatrosu, her hafta cumartesi saat 15.00’te Keçiören Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda sahneleniyor. Sahnelenecek olan oyuna çocuklarını götürmek isteyen ailelerin randevu alması gerektiği ifade edildi. 

Randevu almak isteyen velilerin, Keçiören Belediyesi resmi internet sitesini ziyaret ederek "Çocuk Tiyatrosu Ön Başvuru Formu"nu doldurmalarının yeterli olduğu ifade edildi. Sizlerde çocuklarınızın bu tarz sosyal bir etkinliğe katılmasını isterseniz belirtilen formu doldurabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı

Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı