ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün!

Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün!

Bayramın birinci gününde Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda bazı etkinlik alanlarının bayram boyunca ücretsiz olacağı duyurulmuştu. Ücretsiz alanlar için bugün son olduğu belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün!

9 Nisan tarihinde Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde belediyeye ait bazı alanların bayram boyunca ücretsiz olacağı ifade edilmişti. Konu hakkında yapılan açıklamalarda hangi alanların ücretsiz olacağı belirlenirken, bayramın ikinci gününde vatandaşlar tarafından son derece yoğun ilginin geldiği belirtildi. Buna göre yapılan hatırlatma ile ücretsiz ziyaretler için bugün son gün olduğu ifade edildi.

BAYRAMIN SON GÜNÜ ÜCRETSİZ ZİYARETLER SONA ERİYOR!

Konu ile ilgili bayramın birinci günü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Keçiören Belediyesi, "Sevgili Keçiörenliler, Ramazan Bayramı boyunca; Deniz Dünyası (Akvaryum), Teleferik, Kartaltepe, Kösrelik ve Bağlum mesire alanları ile Lunapark tüm halkımıza ücretsizdir.

Tüm Keçiörenimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun." diyerek ücretsiz alanlar hakkında açıklama yaptı. Buna göre bu ücretsiz ziyaretler için bugün son gün olduğunun altı çizildi.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE DE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GELDİ!

Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda “Bayram süresince ücretsiz olan Deniz Dünyası (Akvaryum), Lunapark, Teleferik ile Bağlum, Kösrelik ve Kartaltepe mesire alanlarına Keçiörenli komşularımız yoğun ilgi gösterdi.” şeklinde açıklamalar ile vatandaşlar tarafından da ilginin yoğun olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş Niğdeli şehidin baba ocağı için tadilat talimatı verdi!

Bakan Göktaş Niğdeli şehidin baba ocağı için tadilat talimatı verdi!