ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor

Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor

Mesut Özarslan'ın Belediye Başkanlığını yaptığı Keçiören Belediyesi yeni dönemde sosyal anlamda önemli mesajlar veriyor. Başkan Özarslan tarafından görevlendirilen başkan yardımcıları çalışmalarına devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor

Keçiören ilçesinde yeni dönemin başlaması ile birlikte vatandaşlar belediye binasına giderek bilgiler almaya başladı. İlçe halkının Belediye Başkanı Mesut Özarslan seçim öncesi vatandaşların sorunlarını gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.

KEÇİÖRENLİLER SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUYOR

Seçim döneminin sonuçlanmasının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da mazbatasını almış ve göreve başlamıştı. Eşit ve şeffaf bir hizmet anlayışına sahip olacaklarını ifade eden Keçiören Belediyesi yönetimi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Konu ile ilgili yapılan yapılan paylaşımda Keçiören Belediyesinde halkın sorunlarının dinlenmeye ve çözümler bulunmaya çalışıldığından bahsetti. Keçiören Belediyesi sosyal medya hesabında “Belediye halkın sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm bulmak için vardır. Bu anlayışla T.C. Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcıları Sayın Serkan Bedirhanoğlu ve Sayın Selçuk Karadağ bugün vatandaşlarımızı Başkanlık katında ağırlayarak taleplerini dinlediler” denilerek ilçe sakinlere belediye kapısının her zaman açık olduğuna vurgu yapıldı.

VATANDAŞLARA SÖZ VERİLDİ

Keçiören Belediyesi yönetimi de “Halkına karşı açık, dürüst ve şeffaf belediyecilik düsturuyla her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyoruz” diyerek bu prensibe bağlı olarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Karşılarında belediye başkanı yardımcılarını gören Keçiören halkı da kendileri ile yakından ilgilenildiği için bu durumdan memnun oldukların aktardı. Vatandaşlar yeni yönetime görev sürelerinin hayırlı olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TUS sınav sonuçları açıklandı! TUS 1. Dönem sınav sonucu sorgulama ekranı

TUS sınav sonuçları açıklandı! TUS 1. Dönem sınav sonucu sorgulama ekranı