Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de vatandaşları yakından ilgilendiren bir karar alındı. Söz konusu kararın belediye meclisinde ortak kararla alındığı bildirildi.

Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı

Keçiören ilçesinde vatandaşlar gün içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı oturdukları yerlerde tadilat çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan çalışma sonrasında meydana gelen inşaat molozları için vatandaşlar belediyeyi arıyor ve belediyede gelip molozları kaldırıyordu.

İNŞAAT MOLOZLARINI BELEDİYE TAŞIMAYACAK

Bugüne kadar geçerli olan bu uygulama artık kaldırıldı. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların artık inşaat molozlarını kendi imkanları ile taşımak zorunda oldukları ifade edildi. Söz konusu kararın belediye meclisinde AK Parti, CHP ve MHP gruplarının oy birliği ile alındığı ve kurallara uymayanlara ceza uygulanacağı açıklandı.

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"07.06.2024 tarihinden itibaren AK Parti, CHP ve MHP meclis gruplarının oy birliği ile aldığı karara istinaden inşaat molozlarının Belediyemiz tarafından toplanması işlemine son verilmiştir. Alınan karar gereği ortaya çıkan molozları vatandaşlarımız kendi imkanları ile Ankara Büyükşehir Belediyemizin belirlediği moloz sahalarına götürmesi gerekmektedir. Molozları cadde ve sokaklara bırakan vatandaşlar hakkında cezai işlem başlatılacaktır."

Keçiören Belediyesi vatandaşların inşaat molozlarını taşımayacaklarını açıkladı

KEÇİÖREN HALKININ NASIL BİR TEPKİ VERECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Keçiören sakinlerinin belediye tarafından alınan bu karar ile ilgili nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Keçiörenliler çeşitli irtibat kanalları yoluyla taleplerini belediyeye iletmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER