Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Hizmet vermeye devam ediyor

Ankara'da ki belediyeler vatandaşların huzurlu, sağlıklı ve rahat eğitim alabilmeleri için çeşitli çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Bu belediyelerin içinde Keçiören Belediyesi' de yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi  Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Hizmet vermeye devam ediyor

Keçiören Belediyesi geçtiğimiz yaz boyunca bölge halkının keyifli ve huzurlu vakit geçirmeleri için bir çok etkinliğe imza atmıştı. Aynı zamanda eğitime verdiği önemle de adını çok kez gündeme getiren Keçiören Belediyesi vatandaşları için eğitim alanında örnek olacak projelere imza atmıştı.

Halkının mutluluğunun ve keyifli vakit geçirmesinin yanı sıra eğitimine de önem veren Keçiören Belediyesi 1994 yılından bu yana bünyesinde barındırdığı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde vatandaşları üretime teşvik ederek hem meslek edinmelerini hem de para kazanmalarını sağlıyor.

yunus-emre-kultur-merkezi-kecioren-bel-tr-1337.jpg

10 BİN 600 METREKARELİK KULLANIM ALANI VAR

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde barındırdığı olanaklar ile eğitim, kültür ve sanat alanında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 10 bin 600 metrekarelik kullanım alanına sahip olan merkez; 550 kişilik düğün salonu, 310 kişilik ve 175 kişilik çok amaçlı salonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Eğitim çalışmalarını Keçiören'in her noktasına götürmeyi amaç edinen Keçiören Belediyesi, Meslek Edindirme Kurslarının bir şubesini de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde hizmete sunmuştur. Böylece vatandaşlarımız meslek edinerek sosyal hayata olan uyumu kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

yunus-emre-kultur-merkezi-kecioren-bel-tr-1339.jpg

TÜRKİYE'DE İLK OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP

Bunun yanı sıra Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip olan KEÇİKOOP Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi`nde vatandaşlarımızı üretime teşvik ederek yaptıkları ürünlerin satışını ve onların ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlayan on-line satış platformudur. KEÇİKOOP, Benim Üreticim uygulaması başta olmak üzere İşkur destekli Keçiören Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (KEÇMEK) vatandaşlarımızın ve kursiyerlerimizin yapmış oldukları el emeği göz nuru ürünlerin on-line satış platformunda satış ve pazarlaması faaliyetini sürdürmektedir.

yunus-emre-kultur-merkezi-kecioren-bel-tr-1348.jpg

YUNUS EMRE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ HAFTANIN HANGİ GÜNLERİ AÇIK

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri hizmet veren Kültür Merkez'i saat 09:00-17:00 aralarında açık oluyor.

SONRAKİ HABER