Keçiören Belediyesinden çocuklar için bir ilk

Keçiören Belediyesi Mesut Özarslan yönetiminde birinci senesini tamamladı. 23 Nisan'ın coşkulu bir şekilde kutlanması adına bir açılış programı organize eden belediye, gelecek seneler için çalışma mesajı verdi.

2024 yılında Keçiören Belediye Başkanı koltuğuna oturan Mesut Özarslan 5 yıllık görev süresinde 1. yılı geçtiğimiz günlerde tamamladı. Görevinde 2. yıla 23 Nisan dönemiyle giren Başkan Özarslan ses getiren bir etkinliğie imza attı.

23 Nisan'ı da içine alan haftada 23 yeni tesis açılışı yapan Keçiören Belediyesi, CHP Lideri Özgür Özel ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta olmak üzere çok sayıda siyasi ve vatandaşın katılımıyla gövde gösterisi yaptı.

Keçiören Belediyesinden çocuklar için bir ilk

KEÇİÖRENLİ ÇOCUKLAR İÇİN BİR SANAT MÜZESİ

Keçiören Belediyesini açılışını gerçekleştirdiği 23 tesis açılışının içinde Türkiye'de bir ilk olan Çocuk Sanat Müzesi de vardı. Açtıkları tesisler ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Başta Türkiye’de bir ilk olan Çocuk Sanat Müzemiz olmak üzere; yaşlılar kıraathanelerinden trafik eğitim pistine, hanım gün evlerinden mahalle konaklarına, spor salonlarından yeşil alanlara, bağımlılıkla mücadele merkezinden engelli gelişim merkezine kadar birçok projemizin açılışını gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni sonrasında katılımcılar çocuklar için açılan bu mekanın içini detaylı olarak gezme fırsatı buldu. Keçiören Belediyesi yönetiminin ilerleyen aylarda da tesis açılışlarına devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com