Keçiören Belediyesinin 2025 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı

Keçiören Belediyesinin, nisan ayı meclis toplantısında 2025 yılı faaliyet raporu onaylandı. Başkan Özarslan, yaptığı açıklamasında çalışmalarından dolayı bütün meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Keçiören Belediyesinin 2025 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı

Keçiören Belediye başkanı Mesut Özarslan, nisan ayı olağan meclis toplantısında sunum geçrekleştirdi. Sosyal yardımlar, altyapı çalışmaları ve yatırım alanı gibi çeşitli konularda gerçekleştirilen sunumda meclis üyeleri bilgilendirdi.

Başkan Özarslan'nın sunumu sonrasında oylama yapıldı. Tüm siyasi parti gruplarının oybirliği ile 2025 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİYLE ONAYLANDI

Keçiören Belediyesi 2025 yılı faaliyet raporu, nisan ayı olağan meclis toplantısında tüm siyasi parti gruplarının oy birliğiyle onaylandı. Faaliyet raporunu sunum yaparak paylaşan ve çalışmalarından dolayı meclis üyelerine, belediye bürokratlarına ve personele teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “2025 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nun hazırlanmasında ve raporda yer alan çalışmaların hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen başta kıymetli Keçiörenli hemşehrilerimize, belediye meclis üyelerimize, belediyemizde görev yapan yöneticilerimize ve emektar çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 2025 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nun belediyemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Keçiören Belediyesinin 2025 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı

MECLİS ÜYELERİNDEN ROTAK HİZMET ETME RADESİ

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, nisan ayı olağan meclis toplantısında yaptığı sunumda; yatırım, altyapı çalışmaları, sosyal yardımlar, çevre hizmetleri, park ve yeşil alan düzenlemeleri ile kültür ve eğitim konuları başta olmak üzere bütün birimlerin faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Faaliyet raporunun sunumunun ardından yapılan oylamada Keçiören Belediyesi’nin 2025 yılı faaliyet raporu mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Özarslan, yaptığı teşekkür paylaşımında, “Oy birliği, birlik ve beraberlik: Keçiören’imizin geleceği. Bugün, Keçiören Belediyemizin Meclis Toplantısı’nda ‘2025 Yılı Faaliyet Raporu’muz OY BİRLİĞİ ile kabul edildi. AK Parti, MHP, CHP ve bağımsız meclis üyelerimize ilçemize ortak hizmet etme iradelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın sunduğu faaliyet raporu tüm siyasi parti gruplarının oybirliği ile kabul edildi. Başkan Özarslan 2025 Mali Yılı Faaliyet Raporu'nun herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER