ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi!

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi!

Ülke genelinde büyük bir heyecanla kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin tamamına yayılan heyecan Keçiören'de hissedildi. Keçiören Başkanı Mesut Özarslan vatandaşlarla beraber bu mutluluğa ortak oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi!

Belediye tarafından düzenlenen etkinliğe ilçe halkından yoğun bir ilgi oldu.23 Nisan öncesinde başlayan etkinlikte çocukların aileleri ile birlikte organize edilen programlara katılım konusunda hevesli olduğu gözlemlendi.

Keçiören Belediyesi'nin günler öncesinden vatandaşların tamamına katılım için çağrıda bulunduğu kutlama programları başladı. Kutlamalarda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da hazır bulundu. Başkan Özarslan çocuklar ile yakından ilgilendi.

KEÇİÖREN BAYRAM HAVASINA ERKENDEN GİRDİ

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de yapılan bayram hazırlıkları ilçe sakinlerinin takdirini topladı. Gerçekleşen hazırlık kapsamında ilçenin en yoğun noktaları al bayraklar ile donatıldı. Bayramın bir şenlik havasında geçmesi için çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi tarafından gelecek  yıllar içinde aynı coşku mesajı verildi.

Yapılan kutlamalar ve hazırlıklar hakkında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan “Milli bayramlar artık Keçiören’de büyük bir coşku ile kutlanacak” şeklinde konuştu. Başkan Özarslan bu bayramı ülke çocuklarına hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da andığını ifade etti.

"VAR OLSUN GELECEK NESİLLERİMİZ"

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan ile ilgili “Yaşasın devletimiz, yaşasın bayrağımız, yaşasın milletimiz; var olsun gelecek nesillerimiz. Keçiören olarak 23 Nisan’ı büyük bir coşku ile kutlamaya hazırız” diyerek bayram mutluluğunu dile getirdi.

Keçiören  ilçesinde erkenden başlayan kutlamaların 23 Nisan'da büyük bir heyecanla taçlandırılması bekleniyor. Başkan Özarslan'da organizasyonlarda vatandaşlarla yer alıyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi açtığı kütüphaneler ile binlerce öğrenciye ders çalışma ortamı sunuyor

Yenimahalle Belediyesi açtığı kütüphaneler ile binlerce öğrenciye ders çalışma ortamı sunuyor