ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesinin günler süren 23 Nisan programlarına binlerce insan katıldı

Keçiören Belediyesinin günler süren 23 Nisan programlarına binlerce insan katıldı

Ankara'da 23 Nisan kutlamalarını tek bir güne sığdırmayan Keçiören Belediyesi doya doya bir bayram havası geçirilmesi sağlandı. Başkan Mesut Özarslan her bayramın bu şekilde coşkulu geçeceğini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesinin günler süren 23 Nisan programlarına binlerce insan katıldı

Keçiören ilçesi günler öncesinden gerçekleştirilecek programları açıklamış, herkesin bu heyecana ortak olması çağrısında bulunulması çağrısında bulunulmuştu. 23 Nisan gününden önce başlayan kutlamalar bayram günü zirve noktasına ulaştı.

ŞENLİK HAVASINDA GEÇEN BAYRAM KUTLAMASI

23 Nisan gününün erken saatlerinde başlayan kutlamalarda ilk olarak Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın da katılımıyla bir araba konvoyu düzenlendi. Onlarca araba bayraklarla donatılmış Keçiören sokaklarından geçti. Eşi ile birlikte bayram heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşayan Başkan Özarslan günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Kendilerinin hizmet yapma konusunda Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek aldıklarını ifade eden Başkan Özarslan “Bizler sarı saçlı mavi gözlü Atatürk'ümüzün kısa zamanda çok işler yaptığını gördük. Bizlere miras bırakılan bu bağımsızlık ruhu her zaman canlı tutulacak. Sizlerle beraber olacağız, evlatlarımıza sahip çıkacağız, onlarla birlikte olacağız. 23 Nisan’ımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

23 Nisan'ın temsil ettiği öneme de dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan “23 Nisan tarihimizde önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz ve onun yol arkadaşları tarafından Samsun’a ayak basıldığında başlayan bu kutlu yürüyüş, milletimizin tarih sahnesindeki onurlu duruşunu ve kararlılığını tüm cihana göstermiştir. Topraklarımızı işgalden kurtarmak, millet iradesini egemen kılmak ve bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kurmak için gösterilen aziz fedakarlık, yolumuzu aydınlatan en önemli rehberlerimizden birisi olmuştur” şeklinde konuştu.

FESTİVAL ALANINDA EĞLENCELİ ANLAR

Gün içinde başlayan 23 Nisan kutlamaları ilerleyen saatlerde doruk noktasına ulaştı. Festival alanında çocukları ile birlikte eğlenen aileler akşam saatlerindeki konser ve havai fişek gösterilerini beraber izledi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da günler süren programlarda bizzat yer alarak bundan sonraki bayramların bu şekilde coşku ile geçeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş ile Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier bir araya geldi!