Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı

Keçiören Belediyesi, özellikle LGS ve YKS sınavları maratonundan çıkan öğrenciler için Yaza Merhaba Konserleri düzenledi.

Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı

Sosyal ve kültürel faaliyetleri önemseyen Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atabilmeleri için Yaza Merhaba Konseri gerçekleştirdi. Genç müzisyenleri müzikseverlerle buluşturan Yaza Merhaba Konserleri, yaz mevsimi boyunca parklarda devam edecek.

Ihlamur Vadisi'nde düzenlenen ilk konsere Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Emir Can Tunç ve Atila Zorlu da katılarak gençlerle birlikte eğlendiler.

Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerde LGS ve YKS öğrencilerini bir aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Konserde birbirinden güzel ezgileri seslendiren sanatçılar yediden yetmişe tüm vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Hem eğlenceli hem de hareketli şarkıların seslendirildiği konserde vatandaşlar halaylar çekerek doyasıya eğlendi.

Keçiören’de gençler sınav stresini Yaza Merhaba Konserleri ile attı - Resim : 2

“ÇOK ÇALIŞTINIZ ŞİMDİ EĞLENCE ZAMANI”

Konser öncesi gençlere seslenen Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, “Çok yoğun bir maratondan çıktınız. Çalıştınız, emek verdiniz. Geleceğiniz için inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Şimdi eğlence zamanı. Keçiören Belediye Başkanımız Dr. Mesut Özarslan, eğlenmeniz stres atmanız için böyle güzel bir program düzenledi. Sizlere çok selamı var.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER