Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi

Keçiören Belediyesi tarafından ilçede özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Keçiören Belediyesi bu kapsamda vatandaşlarının mutluluğunu da önemsiyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi özel gereksinimli bireylere özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Keçiören'de özel gereksinimli bireyler için temsili asker uğurlaması, kına gecesi ve düğün eğlencesi düzenlendi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda asker üniforması giyerek yemin eden özel gereksinimli bireyler vatani görevini yapma hayalini gerçekleştirdi. Gelinlik ve damatlık giyen çiftler ise kına eğlencesi, düğün dansı ve Ankara havası eşliğinde doyasıya eğlendi.

Keçiören’de özel gereksinimli bireyler için renkli etkinlikler düzenlendi

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende özel bireyler ve aileleri, ellerinde Türk Bayraklarıyla hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylediler. Özel gereksinimli bireylerin şiirler okuyup keman dinletisi gerçekleştirdiği program, asker yemini ve kına merasimiyle devam etti. Gelinlik ve damatlık giyen çiftler, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğuyla düğün dansı ve Ankara havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Duygulu anların yaşandığı etkinlikte özel bireylerin hayalleri gerçekleştirildi.

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, programa katılarak özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Keçiören Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarına dikkat çeken Tunç, belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın selamını getirdiğini, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onları hayata katmak, yaşama sevincini artırmanın kendilerinin görevi olduğunu belirtti.

Tunç, bu anlayışla ilçede yaşayan tüm özel bireylere destek olacaklarını ve onları asla yalnız bırakmayacaklarını ekledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER