ANASAYFA Magazin Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?

Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?

Ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Aydilge'nin paylaşımında acil ameliyata alınacağını duyurması ile beraber sevenlerinin de araştırmaları başladı. Şarkıcının sağlık durumu merak edilenler arasında yer aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?

Magazin dünyasının gündeminde şarkıcı Aydilge yer alıyor. Şarkıcı Aydilge, bugün yaptığı bir son dakika açıklaması ile gündem oldu. Aydilge, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla acil ameliyata alınacağını duyururken sarkıcının sevenleri de ‘’Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?'' sorualrına yanıt aramaya başladı.  

Hastane odasında ameliyat öncesi çekilen videosunu Instagram hesabına yükleyen 44 yaşındaki şarkıcı, kalçasında labrum yırtığı tespit edildiğini söyledi. Bununla beraber detaylar da merak konusu oldu.

ŞARKICI AYDİLGE HASTA MI, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Şarkıcı Aydilge acil olarak ameliyata alınacağını duyurdu. Kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil ameliyata alınacağını duyuran ve hastane odasından paylaşım yapan Aydilge, "Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Labrum yırtığım çok geniş ve parçacıklı durumda" dedi. 

Sevenlerinden dua isteyen Aydilge paylaşımında ‘’Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değdiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım çok geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı yollayın lütfen." ifadelerine yer verdi. 

Şarkıcının şimdilerde ameliyatta olduğu bilinirken güncel sağlık durumu ise henüz paylaşılmadı. Şarkıcının ameliyattan çıkması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart Ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak

Mart Ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak