Açlık diyeti nedir, nasıl yapılır? Farah Zeynep Abdullah açlık diyeti

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabı üzerinden sağlığına dair açıklamalarda bulundu. Hayranlarını üzen haber sonrası Abdullah'ın açlık diyeti gibi bir durum yaşadığı şeklinde yorumlar yapıldı.

Açlık diyeti nedir, nasıl yapılır? Farah Zeynep Abdullah açlık diyeti

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Farah Zeynep Abdullah genç yaşında kariyerine önemli roller sığdırmayı başardı. Özel hayatı ve renkli kişiliği ile de dikkat çeken Abdullah'ın beslenme sıkıntısı çektiği öğrenildi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN SAĞLIK DURUMUNA DAİR AÇIKLAMA

Kişisel sosyal medya hesabından günlerdir sıvı gıdalar ile beslendiğini söyleyen Farah Zeynep Abdullah sağlığı ile ilgili takipçilerini bilgilendiren bir açıklama yaptı. Başarılı oyuncu "Boyun fıtığım var, tiroidim çalışmıyor, haşimato hastasıyım, beynimde lezyon var" diyerek sevenlerini üzdü. Kampın ilk günlerinde çok zorlandığından bahseden oyuncu, “4 gündür hiçbir şey çiğnemiyorum. Yemek yemiyorum. Sıvı ile besleniyorum” diyerek yaşadığı durumu gözler önüne serdi.

Açlık diyeti nedir, nasıl yapılır? Farah Zeynep Abdullah açlık diyeti

Bu haberin ardından adeta bir açlık diyeti içinde bulunduğu yorumlar yapılan Farah Zeynep Abdullah'a bir an önce iyileşmesine dair mesajlar gönderildi.

AÇLIK DİYETİ NEDİR?

Kilo verme konusunda hassasiyeti bulunanları yakından ilgilendiren açlık diyeti günün belirli saatlerinde vücudun aç bırakılması ya da çok az gıda alması olarak bilinmektedir.16 saat vücudun aç bırakılması, haftanın 2 günü kısıtlı beslenme ve 24 saat hiç bir şey yememe gibi şekilleri bulunan bu diyet uygulanması zor bir program olarak bilinmektedir.

SONRAKİ HABER