ANASAYFA Magazin Acun Ilıcalı acil durum konseyini duyurdu! O isim kırmızı takımdaki arkadaşlarına veda etti

Acun Ilıcalı acil durum konseyini duyurdu! O isim kırmızı takımdaki arkadaşlarına veda etti

Survivor All Star'ın bu akşam yayımlanan bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmacılar için acil durum konseyi düzenledi. Bu konseydi bir yarışmacı kırmızı takıma veda etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Acun Ilıcalı acil durum konseyini duyurdu! O isim kırmızı takımdaki arkadaşlarına veda etti

Ekranların en çok izlenen ve takip edilen Survivor All Star yarışmasında bugün yaşanan son gelişme ile birlikte takımlarda değişiklik olduğu ifade edildi. Bu çerçevede değişimin nedeni ise takımlar arasındaki dengesizlik olarak açıklandı.

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNİ DUYURDU!

Survivor All Star yarışmasında bu akşam yayımlanan bölümünde yarışmacıları konseyde bir araya getiren Acun Ilıcalı, konseyin asıl amacını şu ifadeler ile duyurdu;

"Düellolarda Kırmızı Takım'ın çok düello kazanması sayıyı dengesizleştirdi. O yüzden güzel bir durum var iki takım arasında. Ama dengeli olmayan tek şey şu an kadın sayısı. Arkadaşlar Survivor'da bu Acil Durum Konseyi'nin ana sebebi bu dengesizliği gidermek. Şimdi, tahmin edeceğiniz gibi 4 başarılı kadın yarışmacı Kırmızı Takım'da yapmamız gereken bir kadın yarışmacının Mavi Takım'a geçmesi."

KIRMIZI TAKIMA VEDE EDECEK OLAN O İSİM BELİRLENDİ!

Konuya ilişkin Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamaların ardından kırmızı takımdan mavi takıma geçecek olan ismin de belirlendiği ifade edildi. Buna göre gerçekleştirilen ada konseyinde kırmızı takıma veda eden isim Merve Aydın oldu. Artık mavi takım yarışmacısı olarak devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başvurular devam ediyor! Aile Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak

Başvurular devam ediyor! Aile Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak