Arka Sokaklar dizisi iptal mi edildi? Çekimler durdu

Türk televizyon tarihinin en soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili şok eden bir olay yaşandı. Dizinin çekimlerinin iptal edildiği bildirildi. Yaşanan gelişme sonrası vatandaşlar dizinin çekimlerinin neden durduğunu merak etti.

Arka Sokaklar dizisi iptal mi edildi? Çekimler durdu

18 yıldır devam etmesi ile Türk televizyon tarihinde benzerine az rastlanır bir başarıya imza atan Fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar'dan gelen haber magazin gündemine bomba gibi düştü.

Edinilen bilgiye göre yoğun bir tempoda devam eden dizinin çekimleri iptal edildi. Yayınlandığı günlerde reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin çekimlerinin bir anda iptal edildiği haberleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yaşanılan gelişme sonrasında vatandaşlar dizinin neden iptal olduğunu araştırmaya başladı. Yapılan araştırma sonrası dizinin iptal olma nedeni şok etti. Söz konusu dizinin çekimlerinin iptal edilme sebebinin set kamyonunun olduğu öğrenildi.

Arka Sokaklar dizisi iptal mi edildi? Çekimler durdu

SET KAMYONU KAYBOLDU

Söz konusu dizide kullanılan eşyaları içinde barından set kamyonunun ortadan kaybolduğu bilgisi şok etti. Kamyona hiç bir şekilde ulaşılamamasından dolayı dizinin çekimleri iptal edildi. Yaşanılan bu olay sonrasında adli soruşturma başlatıldığı gelen bilgiler arasında.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide,İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapanpolislerinaile yaşamları veİstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösterenİstanbul Emniyet MüdürüRıza Soylu olur.

Arka sokaklar 2006 yılında başlamış ve 2022 yılında verdiği aranın ardından 2023 yılında yeniden yayınlanmaya başlamıştır.

SONRAKİ HABER